Ποιοί είμαστε

Bonum Terrae σημαίνει Αγαθόν Γης.


Το πολυτιμότερο αγαθό που προσφέρει απλόχερα η Ελληνική γη είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Η Bonum Terrae Α.Ε. έχει όραμα ένα νέο επιχειρηματικό πρότυπο που αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ελληνικού ελαιολάδου μέσω της δημιουργίας επώνυμων προιόντων με σταθερή ποιότητα, που εξυπηρετούν τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και ξεχωρίζουν για τη γεύση και το άρωμά τους.


Η Bonum Terrae AE είναι μία Ελληνική εταιρεία τροφίμων που δραστηριοποιείται τα τελευταία 3 χρόνια και εξειδικεύεται στην εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και παραδοσιακών Ελληνικών τροφίμων τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Το ελαιόλαδο της Bonum Terrae και αρκετά άλλα προϊόντα της έχουν βραβευτεί επανειλημμένα σε διεθνής  και Ελληνικούς διαγωνισμούς ποιότητας/γεύσης και εμφάνισης. (Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Αθήνα)


Η Bonum Terrae προωθεί τα προϊόντα της κυρίως στις αγορές του εξωτερικού (Κίνα, Ταϊβάν, Μαλαισία, Γερμανία, Ρουμανία, Γαλλία κα) αλλά και στην εγχώρια αγορά σε καταστήματα delicatessen ή καταστήματα τα οποία δέχονται επισκέπτες της χώρας μας καθώς και στο κατάστημά μας Ζίννη 38, στο Φίξ στην Αθήνα.


Μετά από απαίτηση των πελατών μας στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες αποφασίσαμε να φτιάξουμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα για να κάνουμε τα προϊόντα μας να ταξιδέψουν ευκολότερα στο τραπέζι σας! Γευθείτε Ελλάδα!